Nalaganje...

Manikura nohtov Shellac

Čudoviti, sijoči nohti dajo piko na i vašemu popolnemu videzu. Pri Frizerskem salonu Mateja vam želimo ponuditi vse storitve za vašo popolno preobrazbo, zato smo v ponudbo vključili tudi manikuro nohtov.

Popolni nohti niso le za velike dogodke ali posebne priložnosti. Vidni so ob prvem stiku in nič ne pove bolje, da daste veliko na svoj izgled, kot čudovita manikura. Ne glede na to, ali gre za klasično elegantne francoske manikure, prefinjene barvne odtenke ali stilski ekstrem s trendovskimi barvami, vam lepo negovani nohti zagotovijo, da se počutite in izgledate čudovito, tako kot dobro izbrana obleka ali barva las.

Pri nas si lahko nohte uredite med barvanjem las ali med oblikovanjem pričeske. Svetovali vam bomo pri izbiri barve laka, ki se bo popolnoma ujemala z vašim tonom kože in obleko, ki jo boste nosili za posebno priložnost.

Dolgo smo iskali blagovno znamko lakov za nohte, ki bi našim strankam zagotavljala vrhunsko kakovost manikure in izbrali smo Shellac. Patentirana formula Shellaca je podobna laku, obstojna kot gel in vsebuje UV zaščito. Tanek, a močan Shellac ščiti in pomaga okrepiti naravne nohte, preprečuje razpoke in lomljivost nohtov. Noht je zaščiten in diha. Shellac je hipooalergičen in ne vsebuje formaldehida, toluena in DBP.

Nanaša se kot običajen lak za nohte: potrebujemo le stekleničko s čopičem, osuši pa se brez nepotrebnega dodatnega časa za sušenje. Za odstranitev potrebujete le nekaj minut brez piljenja in vrtanja.

In rezultat? Naše stranke prisegajo na 14 dni glamuroznih in sijočih nohtov, ki resnično zasvojijo!